NH Café: Yantras x Lifelong

27 mei, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie. Na jarenlang in hardcore bands te hebben gespeeld (New Morality/Strik First/Cornered), hebben deze ...

Lees meer

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie.

Na jarenlang in hardcore bands te hebben gespeeld (New Morality/Strik First/Cornered), hebben deze 6 individuen besloten om hun riffs te vertragen en hun oude huid af te scheuren. Spookachtig, aftappen, opwindend en liggend zonde van alles op hun pad. Riffs dik als rook, langzaam, pijnlijk, zwaar en doordrenkt van vuil. De donkere kant van de blues verkeerd gegaan.

De band is sinds eind 2014 hard aan het werk om hun eigen geluid te maken. Er is geen beeld of campy gimmick om hoog te houden, alleen hun ongenoegen met conventie vanaf het allereerste begin. Na de euro tour met Cornered, zorgt de toevoeging van gitarist EvB voor een vlam in LIFELONG, waardoor de band tweede aanbod van ziel verpletterende en lawaaierige claustrofobie. "SEUL CONTRE TOUS" bestaat uit 6 nummers verdeeld in 2 delen en 22+ minuten. Dit zijn hymnes van verschoppelingen, bekentenissen van verslaafden, een portret van ruwe realiteit uit de achtertuin van het dagelijkse leven van een stad. Een soundtrack voor de reflectie in een gebarsten spiegel van onze levens. Een overtuigend duivels liefdesverhaal. Confronterend en diep verontrustend. een verbazingwekkende innerlijke monoloog die loopt als een intens verbitterde preek. Een man, zijn gedachten, littekens en herinneringen.

Yantras vindt zijn oorsprong in een tragedie en is boven wanhoop uitgestegen. In plaats daarvan inspireert het post-doom geluid van Yantras luisteraars en wakkert het de geest aan. Doom en sludge genres mixen met rauwe emotie en een modern geluid. Yantras vertaalt sombere sensaties naar de moderne tijd.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 27 mei 2022 : vanaf 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 3.00

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 3,00