Nicole Beutler - GINKGO or: 56 million years ago there were palm trees on the North Pole

24 september, SPOT/Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wat als werkelijk alles ten onder gaat? Als de mens verzuipt in zijn eigen vuilnis? Als de aarde haar plek terug opeist? Na het succes van 8: METAMORPHOSIS maakt Nicole Beutler opnieuw een dansopera over onze relatie met planeet aarde. In GINKGO nemen vijf dansers, een theremin-speler en een koor ...

Lees meer

Wat als werkelijk alles ten onder gaat? Als de mens verzuipt in zijn eigen vuilnis? Als de aarde haar plek terug opeist?

Na het succes van 8: METAMORPHOSIS maakt Nicole Beutler opnieuw een dansopera over onze relatie met planeet aarde. In GINKGO nemen vijf dansers, een theremin-speler en een koor afscheid van de wereld zoals we die kennen. Stukken uit het Requiem van Mozart klinken door een berg van afval en Le Cygne van Camille Saint-Saëns herinnert aan een mooi verleden.

Terwijl de muziekstukken vervormen en vervliegen, gaat de mensheid dansend op de vuilnishopen van de beschaving haar ondergang tegemoet. Alleen de Ginkgo, de Japanse notenboom die zelfs de kernexplosie in Hiroshima wist te doorstaan, overleeft. Master of ceremony is theremin-speler Dorit Chrysler, ingebed in de apocalyptische composities van Gary Shepherd en versterkt door de twaalf zangers van Consensus Vocalis.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 32.50

Waar is het?

SPOT/Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@spotgroningen.nl