Niels van der Gulik - Ik blijf hier!

4 februari 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op een periode van vriendschap. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Zo’n veertien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ram...

Lees meer

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op een periode van vriendschap. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde.

Zo’n veertien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met hem de grachten op te gaan.

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk!

In 'Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses' brengt Niels bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. En net als toen komen liederen als 'De één wil de ander' of 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' weer helemaal tot leven.

zang: Niels van der Gulik
piano: Coen Molenaar
contrabas: Peter Wassenaar
drums: Richard Heijerman
regie: Eva Bauknecht

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 februari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl