Nielson - Vertrouwd & nieuw

11 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nielson zoals je hem nog nooit zag! Nielson zoals je hem nog nooit zag. Vertrouwd & Nieuw. Voor alles is een eerste keer, ook voor Nielson. Op vrijdag 11 november komt hij met zijn band naar De Tamboer met een unieke voorstelling! In 2022 is het 10 jaar geleden dat Nielson doorbrak met zijn ritmis...

Lees meer

Nielson zoals je hem nog nooit zag!

Nielson zoals je hem nog nooit zag. Vertrouwd & Nieuw.
Voor alles is een eerste keer, ook voor Nielson. Op vrijdag 11 november komt hij met zijn band naar De Tamboer met een unieke voorstelling!

In 2022 is het 10 jaar geleden dat Nielson doorbrak met zijn ritmische, energieke en opgewekte Nederpop. Hij stond op zo’n beetje elk festival en poppodium, won twee Edisons voor zijn album Diamant en met grote hits als IJskoud, Sexy als ik dans, Hoe en Beauty & de brains is hij inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Drie platina albums, nieuwe muziek en veel mooie anekdotes vormen de basis voor zijn eerste theatervoorstelling Vertrouwd & Nieuw. Nielson neemt het publiek mee op zijn persoonlijke muzikale reis van de afgelopen 10 jaar en de toekomst. Geniet van Nielson, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 11 november 2022 : 20:00 - 23:59

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl