Nieuwe Ontmoetingen

8 september 2019, Amfitheater in HEMPENS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met Nieuwe Ontmoetingen start Noorderwind Muziekproducties een concertreeks waarin verschillende ensembles en musici uit Noord-Nederland zich in het nieuwe seizoen (2019/2020) gaan presenteren. Tijdens dit concert kunt u genieten van twee verschillende ensembles die zowel samen als in verschillend...

Lees meer

Met Nieuwe Ontmoetingen start Noorderwind Muziekproducties een concertreeks waarin verschillende ensembles en musici uit Noord-Nederland zich in het nieuwe seizoen (2019/2020) gaan presenteren.

Tijdens dit concert kunt u genieten van twee verschillende ensembles die zowel samen als in verschillende samenstellingen voor u zullen spelen. De dames van Pas de Trois (klarinet, saxofoon en piano) en de 2 heren van De Slagwerkfabriek staan samen garant voor een zeer veelzijdig programma.

De concertreeks Nieuwe Ontmoetingen gaat over de crossovers tussen de twee ensembles en het spelen van muziekstukken welke origineel geschreven zijn voor andere bezettingen. Er worden werken gespeeld van o.a. J.S. Bach, F. Mendelssohn-Bartholdy, A. Piazzolla en S. Reich.

Musici: Daphne Schrama (Klarinet), Sietske Trinks (saxofoon), Elvire Boelee (piano), Stefan Kirschbaum en Johannes Terpstra (slagwerk)

Noorderwind Muziekproducties bestaat uit verschillende ensembles en musici uit Noord-Nederland die in diverse samenstellingen bijzondere muziekprojecten en -producties ontwikkelen en uitvoeren. Noorderwind Muziekproducties kenmerkt zich door het spelen van klassieke muziek in bijzondere bezettingen met crossovers tussen andere muziekstromen en kunstdisciplines. Ze streeft ernaar de muziekproducties voor een breed publiek in de regio zichtbaar te maken.

Bij slecht weer in naastgelegen Hiddemastate

Lees minder

Data en tijden

zo 8 september 2019 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: vrije bijdrage.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Amfitheater
Suderbuorren
9086 CE HEMPENS

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader