NightHunt

25 juni, Museumplein in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de middag voor de Night of the Guitars betreedt jong Gronings en Drents gitaartalent het podium in Veendam om hun skills op gitaar te vertonen. Dit mag met eigen werk of een cover, met een band of solo, met een akoestische of juist een elektrische gitaar. Alles is mogelijk”, zegt Albert Boddema...

Lees meer

Op de middag voor de Night of the Guitars betreedt jong Gronings en Drents gitaartalent het podium in Veendam om hun skills op gitaar te vertonen. Dit mag met eigen werk of een cover, met een band of solo, met een akoestische of juist een elektrische gitaar.

Alles is mogelijk”, zegt Albert Boddema van LEO Music & Audio in Stadskanaal, die de gitaartalentenjacht samen met stichting Bogdike organiseert. Ook stelt LEO de hoofdprijs beschikbaar: een prachtige elektrische gitaar van het bekende merk Squier.

Met de NightHunt wil de organisatie van de Night of the Guitars jonge gitaristen de kans bieden om op een uitdagende manier podiumervaring op te doen. De organisatie stelt wel enkele eisen aan de deelnemers. Zo mogen ze maximaal twintig jaar oud zijn en moeten ze in Groningen of Drenthe wonen. “Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jeugdig muzikaal talent zich blijft ontwikkelen”, zegt Boddema. “Door er een competitie van te maken met een prachtige hoofdprijs, willen wij de jeugdige gitaristen stimuleren om het allerbeste uit zichzelf te halen.”

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 14:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Museumplein
Museumplein 5
9641 AD VEENDAM

gratis