Nkumba System

25 juni, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Energizing tropical psychedelica; Colombiaans; Cubaans. Alsof je over een denkbeeldige snelweg tussen Douala in Kameroen en Barranquilla in Colombia racet, zo klinkt de muziek van Nkumba System. Deze groep laat de gelijkenissen horen die in zowel Colombiaanse als Afrikaanse muziek aanwezig zijn: vr...

Lees meer

Energizing tropical psychedelica; Colombiaans; Cubaans.

Alsof je over een denkbeeldige snelweg tussen Douala in Kameroen en Barranquilla in Colombia racet, zo klinkt de muziek van Nkumba System. Deze groep laat de gelijkenissen horen die in zowel Colombiaanse als Afrikaanse muziek aanwezig zijn: vrijgevigheid, dans, en trance.

Deze groep combineert met verve Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse ritmes zoals bikutsi, rumba, highlife, afrobeat, cumbia, en salsa met een flinke dosis psychedelica en improvisatie. Het resultaat is een oppeppende tropische mix, waarbij inventiviteit en virtuositeit gepaard worden met een hoge dansbaarheid. "¡Bailalo Duro!"

Met hun basis in Marseille, is Nkumba System tegenwoordig een explosieve cocktail van Colombiaanse, Kameroense en Cubaanse artiesten. Het resultaat is er dan ook naar: een oppeppende tropische muziekmix waarin vindingrijkheid en virtuositeit hand in hand gaan met heerlijke dansbaarheid.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 21:30 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 12,00