NNO Cellokwartet - Bach, Telemann, Pärt en meer

12 maart 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De vaste bezetting van dit ensemble bestaat uit drie graag gehoorde en geziene cellisten van het NNO: Jan Ype Nota, Fred Pot en Isabel Vaz. Het kwartet wordt compleet gemaakt door niemand minder dan Prinses Christina Concours winnaar cellist Joost de Boer. Op het programma staan werken van Telemann,...

Lees meer

De vaste bezetting van dit ensemble bestaat uit drie graag gehoorde en geziene cellisten van het NNO: Jan Ype Nota, Fred Pot en Isabel Vaz. Het kwartet wordt compleet gemaakt door niemand minder dan Prinses Christina Concours winnaar cellist Joost de Boer. Op het programma staan werken van Telemann, Bach, Klengel, Goltermann, Pärt en Gershwin. Een afwisselend programma dus!

De laatste jaren staat Arvo Pärt steeds meer in de belangstelling. Hij werd in 1935 geboren in Estland en is één van de belangrijkste hedendaagse componisten van sacrale muziek. Hij bestudeerde vele stromingen in de muziek, wat in zijn werken goed te horen is. In 1980 emigreerde hij naar Wenen, een jaar later ging hij naar West-Berlijn. Hij ontving diverse prijzen en in 2011 werd hij voor vijf jaar benoemd tot lid van de Pauselijke Raad voor Cultuur.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Tamboer

Meer weten? Check nno.nu

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 maart 2023 : 14:00 - 15:40

Prijzen

Volwassenen : € 14.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 14,50