No Name - Nonamemories

8 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een feest der herkenning “No Name maakt van elk feestje een FEEST”. Het was decennialang het credo van de band. Vijftig jaar na oprichting besloot No Name uit Hollandscheveld in 2019 nog eenmaal samen de instrumenten op te pakken. Dat feest gaf zoveel inspiratie en plezier dat ze nu weer terug zijn...

Lees meer

Een feest der herkenning

“No Name maakt van elk feestje een FEEST”. Het was decennialang het credo van de band. Vijftig jaar na oprichting besloot No Name uit Hollandscheveld in 2019 nog eenmaal samen de instrumenten op te pakken. Dat feest gaf zoveel inspiratie en plezier dat ze nu weer terug zijn op het podium van De Tamboer met Nonamemories.

Honderden feesten, partijen, bruiloften, jubilea en festivals eindigden steevast in een uitbundige sfeer. In 2014 stopte de band met die grote feesten, maar werkte aan een repertoire voor speciale gelegenheden. Dat resulteerde in een show in 2019 vol hoogtepunten uit het repertoire dat meer dan 50 jaar werd gespeeld.

Voor Nonamemories hebben zij hun uitgebreide muzikale repertoire aangevuld met beelden uit het enorme archief van de band. Doorspekt met anekdotes brengt de band de nostalgie en de rock-’n-roll met nog steeds hetzelfde enthousiasme, met bandleden van het eerste uur en van latere jaren. Van The Beatles en The Rolling Stones tot Adele, van CCR tot The Jackson 5.

Nonamemories voert je langs de mooiste muzikale herinneringen, een feest der herkenning.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 20:15 - 23:59

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 12,50