Nona

15 oktober, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

En daar is dan ineens het nieuwe Nederlandse supertalent; Nona! De zangeres uit het zuiden van het land was 3FM Talent en maakte indruk met haar eerste single: ‘It’s Alright’. Nona is begin twintig, maar heeft een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Denk aan ...

Lees meer

En daar is dan ineens het nieuwe Nederlandse supertalent; Nona!

De zangeres uit het zuiden van het land was 3FM Talent en maakte indruk met haar eerste single: ‘It’s Alright’. Nona is begin twintig, maar heeft een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Denk aan de grote soulzangeressen van weleer! De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig.

Alles heeft een begin en het begin van Nona’s muziek lag in haar huis, een bastion van muziekliefde. Ze werd gestimuleerd om muziek te leren spelen; ze probeerde dwarsfluit, piano en gitaar, maar haar beste instrument was haar stem! Al haar hele jeugd schrijft ze eigen teksten, in een schijnbare eindeloze stroom van volgeschreven aantekeningboekjes. “Ik ben altijd aan het schrijven. Echt altijd…” Nona toert met haar zeskoppige band (soms zelfs negenkoppige) liveband met wie ze optreedt in clubs en op festivals, van Noorderslag en Paaspop tot Down The Rabbit Hole en Parkpop. “Hoe een artiest live is, is allesbepalend”. Dus dat is wat ze wil, haar nummers live brengen, naar iedereen, overal. “Niks gaat boven een band live zien en live horen spelen. Dan voel je het echt, dat is wat ik wil!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 15 oktober 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 18.00 € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 18,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader