Noord-Friese Winkeltjesroute

25 juni, Diverse winkeltjes in Noord-Friesland in PROV FRIESLAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Noord-Friese Winkeltjesroute; fietsroute van 60 km langs plattelandswinkels met woonaccessoires, streekproducten, brocante- en ambachtelijk goed. Routekaart via de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl. In de Noord-Friese Winkeltjesroute zijn de meest bijzondere winkeltjes van de streek opgenomen....

Lees meer

Noord-Friese Winkeltjesroute; fietsroute van 60 km langs plattelandswinkels met woonaccessoires, streekproducten, brocante- en ambachtelijk goed. Routekaart via de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl.

In de Noord-Friese Winkeltjesroute zijn de meest bijzondere winkeltjes van de streek opgenomen. Het betreft ateliers, brocante- en cadeauwinkels met een gezellige sfeer, waar je ook nog persoonlijk geholpen wordt. Vergeet de winkelketens van de grote stad. Trek er op uit met de auto of fiets (60 km) en ga op ontdekking langs de Noord-Friese Winkeltjesroute. Het zijn juist deze locaties, die Friesland extra leuk maken!

Woont u niet in de buurt? In de omgeving zijn heel veel leuke en sfeervolle B&B’s en campings te vinden, zodat u rustig de tijd heeft om alle winkeltjes en ateliers te bezoeken en Noord-Friesland te verkennen.

Routekaart
Bij de deelnemende winkels kunt u een routekaart krijgen op zakformaat. Achterop de routekaart vindt u een stempelkaart. Bij elke deelnemende winkel krijgt u een stempel en als de stempelkaart vol is, kunt u deze inleveren bij een van de deelnemende winkeliers en ontvangt u een kleine attentie. De routekaart is ook te downloaden via de site.

Gezamenlijke openingstijden:
Elke donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag zijn de meeste winkeltjes geopend en tevens elke laatste zaterdag van de maand van 10.00 u tot 17.00 u.
Ga voor meer informatie over de diverse winkeltjes naar de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Diverse winkeltjes in Noord-Friesland
Stationsweg 29
9171 LR PROV FRIESLAND