Noord-Friese Winkeltjesroute

24 september, Diverse winkeltjes in Noord-Friesland in PROV FRIESLAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de laatste zaterdag van de maand zijn alle aangesloten winkeliers en atelierhouders geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De vernieuwde routekaart is verkrijgbaar bij alle aangesloten winkeliers maar ook te downloaden via www.noordfriesewinkeltjesroute.nl. De Noord-Friese Winkeltjesroute staat gar...

Lees meer

Op de laatste zaterdag van de maand zijn alle aangesloten winkeliers en atelierhouders geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De vernieuwde routekaart is verkrijgbaar bij alle aangesloten winkeliers maar ook te downloaden via www.noordfriesewinkeltjesroute.nl. De Noord-Friese Winkeltjesroute staat garant voor 60 kilometer aan winkelplezier op het platteland, heerlijk voor een dagje uit op de fiets (op de E-bike is de complete route goed te fietsen) maar ook prima te volgen met de auto.

De winkeltjesroute strekt zich uit langs de Noord-Friese Waddenzeekust en loopt van Hallum, Ferwert, Blije en Wierum via Oosternijkerk, Morra, Hiaure, Bornwird, Reitsum naar Burdaard. De Noord-Friese Winkeltjesroute maakt van winkelen een belevenis, waarbij shoppen wordt afgewisseld met sightseeing. De bezoeker maakt kennis met winkeltjes verscholen in het prachtige terpenlandschap, ateliers met vergezichten over het wad, gecombineerd met het vakmanschap van oude ambachten.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Diverse winkeltjes in Noord-Friesland
Stationsweg 29
9171 LR PROV FRIESLAND