Noordelijk Barok Ensemble

13 juni, Protestantse Kerk in OOSTWOLD (OLDAMBT)

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een paar keer per jaar wordt in de Protestantse Kerk aan de Goldhoorn 8 in Oostwold een concert gehouden. Er is nu een nieuw concert gepland voor zondagmiddag 13 juni om 15.00 uur. Dit concert kon eerder op 14 maart niet door gaan in verband met de corona maatregelen. We verschoven deze datum naar ...

Lees meer

Een paar keer per jaar wordt in de Protestantse Kerk aan de Goldhoorn 8 in Oostwold een concert gehouden. Er is nu een nieuw concert gepland voor zondagmiddag 13 juni om 15.00 uur.

Dit concert kon eerder op 14 maart niet door gaan in verband met de corona maatregelen. We verschoven deze datum naar 25 april maar dit was ook niet haalbaar bleek al snel.Ook nu is het nog niet helemaal zeker of het op de nieuwe datum wel door kan gaan.

We hebben toch weer een nieuwe datum gepland: de afspraak voor een concert staat al lang en omdat muzikanten het momenteel heel moeilijk hebben willen we ze ook graag steunen.

Optreden zal het Noordelijk Barok Ensemble bestaande uit Jelte Hulzebos – klavecimbel en Mathilde van Wijnen en Gadze Heeres op viola da gamba.

Het programma bestaat uit werken van bekende componisten: J.S. Bach – Sonate bwv 1027 in g majeur en Francois Couperin – “Les Goûts Réunis”. Maar daarnaast vooral uit werken van minder bekende componisten uit 1600/1700 zoals Marin Marais, August Kühnel, Carl Friedrich Abel, John Jenkins, Antoine Forquerai en Louis de Caix d’Hervelois.

De muzikanten zullen als trio optreden, maar er zijn ook solo werken bij voor de verschillende instrumenten. Een bijzonder interessant programma.

De Protestantse Kerk aan de Goldhoorn is inmiddels bekend om zijn mooie akoestiek voor dit soort concerten en tevens zeer interessant als Rijksmonument met duidelijke kenmerken van de bouwstijl Amsterdamse School.

Voor verdere informatie en reservering kunt u contact opnemen met Jan Drewel – dreweljan@gmail.com – tel 06-12860823

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 13 juni 2021 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00
Kinderen : Gratis (t/m 3 jaar) Gratis (t/m 3 jaar)
Kinderen : € 5.00 (4 t/m 18 jaar ) € 5.00 (4 t/m 18 jaar )

Voorverkoop: via Jan Drewel: dreweljan@gmail.com.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Protestantse Kerk
Goldhoorn 8
9682 XN OOSTWOLD (OLDAMBT)

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader