Northern Voices

19 december, Waterstaatskerk in BOVENSMILDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kamerkoor Northern Voices bestaat uit 21 enthousiaste leden, komend uit de drie noordelijke provincies. Het koor, met ervaren zangers, is ambitieus; zingen is een gedeelde passie. Het koor brengt een breed repertoire van voornamelijk Engelse koormuziek en muziek uit verschillende stijlperioden, van ...

Lees meer

Kamerkoor Northern Voices bestaat uit 21 enthousiaste leden, komend uit de drie noordelijke provincies. Het koor, met ervaren zangers, is ambitieus; zingen is een gedeelde passie. Het koor brengt een breed repertoire van voornamelijk Engelse koormuziek en muziek uit verschillende stijlperioden, van Bach tot Britten, Pärt, Gjeilo en Lauridsen. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Edwin Velvis.

Op 23 november 2019 trad het koor op in de Der Aa-kerk in Groningen met het Gedachtenisconcert “Bist du bei mir”. Het koor bracht werken van Bach en zijn familieleden en werd begeleid door leden van het Noordelijk Bach Consort. Daarna werd het een tijdje stil. Door de omstandigheden heeft het koor een aantal concerten moeten cancelen. Ook de geplande Engelandreis in het voorjaar van 2021, waarbij het koor Evensongs zou verzorgen in verschillende Engelse kathedralen, moest verschoven worden naar 2023.

Ondertussen zijn er weer nieuwe plannen gemaakt. In november hoopt het koor een bijdrage te leveren aan het 100-jarige jubileum van de KCZB in de Martinikerk in Groningen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 december 2021 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)

Voorverkoop: http://cultuurpodiumbovensmilde.nl/reserveren/.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Waterstaatskerk
Hoofdweg 186
9421 PD BOVENSMILDE

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader