NU

2 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eva van Pelt; singer-songwriter,pop. Ze is muzikaal maker van Brabantse bodem. Eva van Pelt onderscheidt zich door haar zoektocht naar een ander contact met haar publiek. Met haar oude Volkswagenbus, de laadruimte omgebouwd tot concertzaal voor één persoon, reed ze tot 2020 onder de titel ‘HIER – c...

Lees meer

Eva van Pelt; singer-songwriter,pop.

Ze is muzikaal maker van Brabantse bodem. Eva van Pelt onderscheidt zich door haar zoektocht naar een ander contact met haar publiek. Met haar oude Volkswagenbus, de laadruimte omgebouwd tot concertzaal voor één persoon, reed ze tot 2020 onder de titel ‘HIER – concert voor één’ het land door, op zoek naar muzikale ontmoetingen. Op festivals, in bouwkranen, kerktorens, hotelkamers en in the middle of nowhere.

In haar nieuwe project NU zoekt Eva met haar band de grenzen van het popconcert op. NU is een dynamisch improvisatie concert met spoken word, interviewfragmenten en muziek, voor een publiek dat zich mag nestelen in de vragen en antwoorden van mensen die je hoort, maar niet ziet. Hùn vragen en antwoorden zijn de rode draad van dit concert, over zoeken, bang, boos en alleen zijn. Over het belang van het stellen van de simpele vragen aan de (on)bekenden om je heen.

In 2016 bracht Eva met haar debuutalbum ‘ZWART’ al een nieuw geluid in het Nederlandstalige muzieklandschap: donker, fris en eigenwijs. Verwantschap met het werk van Wende en Roosbeef wordt vaak genoemd. In 2019 bracht Eva de intieme ‘HIER’ EP, die klinkt alsof je bij haar in de ruimte bent.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 2 oktober 2021 : 19:30 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader