NYE Party @ The Market

31 december, The Market Hotel in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cheers to happy endings & new beginnings! Dit jaar pakken we in The Market Hotel Groningen groots uit met Oud & Nieuw! Op 31 december hebben we een spectaculair feest: NYE Party @ The Market. Een compleet verzorgde avond (en nacht) met live muziek en entertainment, feestelijke walking dinner, drank...

Lees meer

Cheers to happy endings & new beginnings!

Dit jaar pakken we in The Market Hotel Groningen groots uit met Oud & Nieuw! Op 31 december hebben we een spectaculair feest: NYE Party @ The Market. Een compleet verzorgde avond (en nacht) met live muziek en entertainment, feestelijke walking dinner, drank inclusief en een gezamenlijk toostmoment met bubbels rond middernacht.

Pal aan de Grote Markt in hartje centrum van Groningen, is dit dé hotspot waar je wilt zijn! Het dak gaat eraf en we maken er met zijn allen een waanzinnig feest van. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond en de perfecte start van het nieuwe jaar.

Muziek:
Spectaculaire pianoshow met verzoekkaartjes: De zeer ervaren muzikanten (bekend van o.a. Crazy Piano’s) toveren elk verzoekje om tot een feestje! Met een scheurende sax, een virtuoze pianist en een groovende drummer laten de muzikanten The Market hotel op de grondvesten schudden deze oudjaarsavond! Schrijf je favoriete nummer op een verzoekkaartje en de artiesten spelen het direct voor je.

DJ intermezzo: Onze DJ draait de hele avond aan elkaar en zorgt voor een te gekke afterparty. Never a dull moment!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 31 december 2022 : 19:00 - 1:30

Prijzen

Volwassenen : € 169.00
Kinderen : Gratis (t/m 4 jaar)
Kinderen : € 39.00 (5 t/m 11 jaar )
CJP : € 69.00

Toelichting: dit is het early bird tarief.

Waar is het?

The Market Hotel
Grote Markt 31
9712 HS GRONINGEN
050 207 4600
https://themarkethotel.nl/
info@themarkethotel.nl

€ 169,00