Nynke Laverman

24 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Plant - muzikale preview Plant is het nieuwe album van singer/songwriter Nynke Laverman. Een uitgesproken album waarop poëtische songs, spoken word en dansbare nummers elkaar afwisselen, net als de Friese en de Engelse taal. Piano-vilt, elektronische beats en analoge synths vormen de klankwereld ro...

Lees meer

Plant - muzikale preview

Plant is het nieuwe album van singer/songwriter Nynke Laverman. Een uitgesproken album waarop poëtische songs, spoken word en dansbare nummers elkaar afwisselen, net als de Friese en de Engelse taal. Piano-vilt, elektronische beats en analoge synths vormen de klankwereld rondom Nynke’s stem. Een stem die je bijblijft: ‘a leaf-blown shimmer of a voice’, schrijft The Independent.

In november besloot Nynke door de Covid-crisis het album uit te brengen via een slowrelease: elke maand verschijnt er een nummer samen met een podcast, waarin ze filosofen, kunstenaars en wetenschappers interviewt die haar wat betreft de thematiek van Plant inspireren. Plant is een hoopvol protest dat gaat over onze ontspoorde relatie met de aarde en het omgooien van onze manier van denken. De eerste single Your Ancestor heeft nationaal en internationaal al veel aandacht getrokken. Op 17 september is de slow release compleet en verschijnt het album op vinyl & CD. De tournee van Plant start op 15 oktober in Amsterdam, maar eerst een preview in De Harmonie op 24 juni!

Lees minder

Data en tijden

do 24 juni 2021 : vanaf 18:00
do 24 juni 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader