O' Dreams - Dublin

23 september, Rensentheater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

O’DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Het trio trekt ter voorbereiding van deze unieke voorstelling dagenlang dwars door de stad. Ze komen langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners va...

Lees meer

O’DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Het trio trekt ter voorbereiding van deze unieke voorstelling dagenlang dwars door de stad. Ze komen langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen
schuilgaan.

Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven.

Het drietal doorkruist de drukke straten van Dublin en verdwaalt in donkere stegen. Samen ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. De band speelt op straat in Grafton Street, bezoekt de beroemde Windmill Lane studio’s en strijkt neer langs de oevers van The Liffey. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen.

O’DREAMS zingt en speelt legendarische songs van onder meer The Dubliners, The Fureys, Christy Moore en U2. Beelden van de muzikale city trip die O’DREAMS vooraf daadwerkelijk zal maken en vastleggen, schieten op het podium voorbij. Het publiek zit op het puntje van de stoel en luistert ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Om even later vier plaatsen naar rechts en drie rijen naar voren te ontwaken in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. Hilarisch is de pubquiz waarin de kennis van theaterbezoekers over Dublin flink wordt getest.

O’DREAMS is een Iers/Nederlands klasse trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes en heerlijke humor werkelijk weet te raken. ‘Dublin’ is hun nieuwe, uiterst boeiende en vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad in al haar facetten. Dé voorstelling van 2022-2023 die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen absoluut niet mogen missen.

O’DREAMS:
Danny Guinan - zang, gitaar
John Flierman - zang, gitaar, bouzouki, bodhran
Ed Veltrop - zang, accordeon, piano, toetsen

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 september 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 22.00

Waar is het?

Rensentheater
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN

€ 22,00