Oasj

22 september, Hof van Saksen in NOOITGEDACHT

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Culturele Vereniging Rolde organiseert muziekoptreden van Volksmuziekgroep Oasj Het culturele programma 2021-2022 van de Culturele Vereniging Rolde begint op 22 september a.s. met een concert van Volksmuziekgroep Oasj. Vijf ervaren muzikanten spelen een breed scala aan vocale en instrumentale vo...

Lees meer

Culturele Vereniging Rolde organiseert muziekoptreden van Volksmuziekgroep Oasj

Het culturele programma 2021-2022 van de Culturele Vereniging Rolde begint op 22 september a.s. met een concert van Volksmuziekgroep Oasj.

Vijf ervaren muzikanten spelen een breed scala aan vocale en instrumentale volksmuziek uit heel Europa en de Joodse wereld aangevuld met eigen composities. Een vlotte Balkandans in 7/8 wordt afgewisseld met een Ierse melodie; een Griekse dans volgt op een melancholisch lied uit de Joodse wereld.

Muziek uit allerlei windstreken met een lach en een traan. Muziek om bij weg te dromen en melodieën waarbij het lastig is om stil te blijven zitten. De arrangementen ontstaan tijdens het repeteren en daardoor krijgt het repertoire een eigen kleur.
Oasj maakt gebruikt van allerlei akoestische instrumenten: accordeon, viool, mandoline, gitaar, contrabas, piano, trompet, tin whistle en percussie.

De musici van Oasj zijn: Anke Wijmenga, accordeon; Gerben Renting, percussie; Gert Oostergetel, contrabas, gitaar, piano; Miranda Manrho, viool en mandoline; Pieter de Roest, piano, gitaar en blaasinstrumenten.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 22 september 2021 : 20:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Toelichting: leden CVR gratis .

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Hof van Saksen
Borgerderstraat 12
9449 PA NOOITGEDACHT
0592 24 59 55
https://www.hofvansaksen.nl/resort
sales@hofvansaksen.nl

€ 7,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader