Ob-Sceen: PAFFF Party

11 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ob-sceen is dé PAFFF-party. Mollen pakken het podium met onderaardse klanken. MAULWÜRFE is een act om niet snel te vergeten. Daarna pakken Faske en verschillende dj's het podium en is het dansen tot de vroege uurtjes. MAULWÜRFE Na onder andere Frankrijk, België, Spanje, Chili en de Verenigde State...

Lees meer

Ob-sceen is dé PAFFF-party. Mollen pakken het podium met onderaardse klanken. MAULWÜRFE is een act om niet snel te vergeten. Daarna pakken Faske en verschillende dj's het podium en is het dansen tot de vroege uurtjes.

MAULWÜRFE
Na onder andere Frankrijk, België, Spanje, Chili en de Verenigde Staten duiken de mollen van MAULWÜRFE tijdens PAFFF op in Nederland. Geregeld komt de ‘molband’, gecreëerd door Philippe Quesne, uit zijn molshoop naar boven gekropen om concerten te geven. Met hun elektrische melodieën, rocky punkstemmen en betoverende theremin, nemen de gigantische mollen je mee op een alternatieve reis naar hun dromerige universum.

Faske
De Friese singer-songwriter Faske, die onlangs debuteerde met de EP ‘Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent’, haalt inspiratie uit het paradoxale bestaan van een twintiger. Zijn teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer. Met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80, vertaalt hij deze thematiek naar popliedjes, waarin hij op speelse wijze deze soms zwaarmoedige onderwerpen relativeert en bespreekbaar maakt.

Over PAFFF
Van 27 mei t/m 19 juni 2022 presenteren Stadsschouwburg De Harmonie en ARCADIA gezamenlijk een nieuw, internationaal Performing Arts Festival in Leeuwarden: PAFFF. Maar liefst drie weken lang kun je genieten van diverse voorstellingen op het gebied van podiumkunsten. PAFFF is brutaal en nieuwsgierig, provocerend en genereus maar bovenal urgent en vernieuwend. Daarbij staat het werk van toonaangevende en internationale kunstenaars als Philippe Quesne, Doris Uhlich, Lia Rodrigues, Cia Hiato en Gabriele Da Cunha centraal.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 juni 2022 : 22:00 - 3:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 10,00