ODE: Maaike Ouboter

15 mei, Kerk in THESINGE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriter. Onze provincie telt vele prachtige, soms eeuwenoude kerken. Zou het niet leuk zijn om daar af en toe te genieten van de allerbeste singer-songwriters? Van bloedmooie klassieke muziek? SPOT Groningen en Stichting Oude Groninger Kerken organiseerden daarom onder de titel ODE afgel...

Lees meer

Singer-songwriter.

Onze provincie telt vele prachtige, soms eeuwenoude kerken. Zou het niet leuk zijn om daar af en toe te genieten van de allerbeste singer-songwriters? Van bloedmooie klassieke muziek? SPOT Groningen en Stichting Oude Groninger Kerken organiseerden daarom onder de titel ODE afgelopen najaar een aantal concerten in zes van deze sfeervolle Groningse kerken. Zowel de optredens van Paul de Munnik als van het Ragazze Quartet & Martijn Cornet waren tot de laatste kerkbank uitverkocht.

Dit voorjaar presenteren SPOT Groningen en Stichting Oude Groninger Kerken de tweede editie van ODE. Begin april maakt Jeangu Macrooy een rondje langs drie Groningse kerken. Eind april kunnen de liefhebbers van klassieke muziek (en opera) hun hart ophalen met de vrolijke Boerencantate van Bach. In mei klinken de fraaie liedjes van Maaike Ouboter in bijzondere setting.

Maaike Ouboter
Maaike Ouboter maakte in 2013 tijdens het televisieprogramma De Beste Singer-songwriter van Nederland een verpletterende indruk met het nummer Dat Ik Je Mis. Afgelopen oktober verscheen haar derde album Harnas van Glas, waarop ze met elf fraaie liedjes de diepte induikt. Kleine muzikale verhaaltjes die in intieme setting het allerbest tot hun recht komen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 15:00