ODE: Tangarine

7 oktober, Kerk in NIEHOVE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tangarine behoort al dik tien jaar tot de vaste waardes van het Nederlandse muzieklandschap. Op albums als Seek & Sight (2013), There and Back (2016) en Because of You (2018) lieten de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks een heerlijke mix van indiepop, folk en americana horen. De release van de i...

Lees meer

Tangarine behoort al dik tien jaar tot de vaste waardes van het Nederlandse muzieklandschap. Op albums als Seek & Sight (2013), There and Back (2016) en Because of You (2018) lieten de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks een heerlijke mix van indiepop, folk en americana horen. De release van de in 2021 verschenen EP Y O U is de voorbode van meer nieuwe muziek die dit jaar verschijnt. Liedjes waarin hun warme stemgeluid en krachtige melodieën weer alle ruimte krijgen, maar waarin ook nieuwe wegen worden ingeslagen.

Vrijdag 7 oktober, 20.00 uur, Kerk Niehove
Zaterdag 8 oktober, 20.00 uur , Sint-Hippolytuskerk Middelstum
Zondag 9 oktober, 15.00 uur, Stefanuskerk Finsterwolde

Onze provincie telt vele prachtige, vaak eeuwenoude kerken. Het is een bijzondere belevenis om op die plekken te genieten van zowel de allerbeste singer-songwriters als van prachtige klassieke muziek. Stichting Oude Groninger Kerken en SPOT Groningen organiseren daarom meerdere concertreeksen in een aantal sfeervolle kerken, onder de titel ODE.

Dit najaar presenteren wij de derde editie van ODE. In september maakt Douwe Bob een ronde langs drie Groninger kerken. In oktober kunnen liefhebbers van klassieke muziek hun hart ophalen met Mike Fentross & Maarten Ornstein en ook Tangerine staat in onze kerken.

Lees minder

Data en tijden

vr 7 oktober 2022 : vanaf 20:00