O'Dreams - Celtic Celebrations

18 september, Het Bolwerk (Noorderkerkzaal) in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Laat je meenemen naar de bruisende hoofdstad van Ierland, langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. O’DREAMS rijgt met Ierse songs, spannende verhalen en bijzondere ervaringen de geschiedenis van Ierland aaneen. Een ode aan een prachtig land met zijn beroemde muzik...

Lees meer

Laat je meenemen naar de bruisende hoofdstad van Ierland, langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan.

O’DREAMS rijgt met Ierse songs, spannende verhalen en bijzondere ervaringen de geschiedenis van Ierland aaneen. Een ode aan een prachtig land met zijn beroemde muzikant en, literaire helden en vreemde kostgangers. Maar ook een zeer persoonlijk inkijkje in de ziel van drie bevlogen rasmuzikanten. Eerlijk, echt en oprecht.

O’DREAMS is een Iers/Nederlands klasse trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes en heerlijke humor werkelijk weet te raken. Met ‘Dublin’ doet het trio een ode aan de Ierse hoofdstad en al haar facetten, waarbij legendarische songs van onder meer The Dubliners, The Fureys, Christy Moore en U2 zeker niet mogen missen!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 september 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 15.00

Waar is het?

Het Bolwerk (Noorderkerkzaal)
Oud Kerkhof 11
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 17,50