Oerrock Festival

26 mei, Festivalterrein in URETERP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Rock- en popfestival met Kensington, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Maan, DJ Paul Elstak, Indian Askin, Toy Dolls, Joe Buck, Merol, Rob Dekay. Zie voor het programma www.oerrock.nl. Na twee jaar zonder festival gaat Oerrock weer los. Eind mei staat aan de Skieppelea...

Lees meer

Rock- en popfestival met Kensington, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Maan, DJ Paul Elstak, Indian Askin, Toy Dolls, Joe Buck, Merol, Rob Dekay. Zie voor het programma www.oerrock.nl.

Na twee jaar zonder festival gaat Oerrock weer los. Eind mei staat aan de Skieppeleane in Ureterp de 21ste editie van het Ureterper festival gepland. Met Kensington als hoofdact presenteert Oerrock een variëteit aan artiesten. Van rock, punk, retro, folk, rap, hardcore, country, geen enkel ingrediënt ontbreekt in het muzikale recept van het grootste festival van het Noorden.

Naast Kensington treden op 26 mei, Hemelvaartsdag, de volgende artiesten op: Miss Montreal, Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Maan, DJ Paul Elstak, Indian Askin, Toy Dolls, Joe Buck, Merol, Rob Dekay en de nummers één en twee van de Oerrock Play-Offs. Daarnaast zorgt het festival met de komst van de bekende Australische rockband Wolfmother, de eerste Aussies op Oerrock, voor een aansprekende verrassing.

Ook het programma op zaterdag, de dag van de Tributebands, mag er zijn. Rumours (Fleetwood Mac) is de eerste Amerikaanse band op Oerrock. Queen Must Go On, de winnaar van ‘The Tribute, battle of the bands’ van SBS6 en Jenny Lay, de Braziliaanse vertolker van Michael Jackson, garanderen muziekspektakel. A Fever (ABBA), in 2019 een groot succes, sluit de zaterdag af, maar niet voordat: Fortunate Sons (CCR), Katy Ellis (Katy Perry), Status Quotes (Status Quo) en het Italiaanse Bad Medicine (Bon Jovi) het publiek hebben vermaakt.

De invulling van de vrijdagavond is nog niet bekend, maar Oerrock kennende zal ook de tweede avond van het festival een aantrekkelijke line-up bieden. De in 2020 verkochte tienduizend toegangsbewijzen voor de donderdag en zaterdag zijn nog geldig. Voor beide avonden zijn nog duizend kaarten beschikbaar. Info over de kaartverkoop van de resterende 1000 kaarten, die start op donderdag 10 maart 12:00 uur, is te vinden op www.oerrock.nl.
Lees minder

Links