Ofer Singer en The Pact

24 september, Grandcafé Rue de la Gare in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De zomer is officieel voorbij, de herfst doet zijn intrede. We gaan van buiten weer naar binnen. Café Rue de la Gare is er na de hete zomer weer helemaal klaar voor om op zaterdag 24 september het podium beschikbaar te stellen voor livemuziek. De aftrap wordt gegeven door de Israëlische fusiongitari...

Lees meer

De zomer is officieel voorbij, de herfst doet zijn intrede. We gaan van buiten weer naar binnen. Café Rue de la Gare is er na de hete zomer weer helemaal klaar voor om op zaterdag 24 september het podium beschikbaar te stellen voor livemuziek. De aftrap wordt gegeven door de Israëlische fusiongitarist Ofer Singer. Hij wordt begeleid door The Pact.

Ofer Singer lijkt onbekend, maar hij speelde op meer dan zestig albums mee bij internationaal bekende artiesten. Hij is nu op tournee in Nederland. Tijdens het optreden in Emmen wordt hij begeleid door de ritmesectie van de succesvolle Nederlandse band The Pact. Maak je op voor een enerverende funk/fusion show waarin Singer eigen composities en covers speelt.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 23:00 - 2:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Grandcafé Rue de la Gare
Stationsstraat 8
7811 GH EMMEN
0591 612381
www.ruedelagare.nl
info@ruedelagare.nl