Oktoberfest Delfzijl

6 november, Eemsdeltahal (voorheen Evenementenhal) in DELFZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na meer dan 1,5 jaar aan lockdowns en geen Oktoberfest kunnen we eindelijk weer zeggen “Jetzt geht's los!”. Het wordt meer dan hoog tijd voor een groots muziekfeest dat we zo gemist hebben. Op zaterdag 6 november vindt de derde editie plaats van het Oktoberfest Delfzijl. Het wordt met maar liefs...

Lees meer

Na meer dan 1,5 jaar aan lockdowns en geen Oktoberfest kunnen we eindelijk weer zeggen “Jetzt geht's los!”.

Het wordt meer dan hoog tijd voor een groots muziekfeest dat we zo gemist hebben.

Op zaterdag 6 november vindt de derde editie plaats van het Oktoberfest Delfzijl. Het wordt met maar liefst 5 uur live muziek een nog grootser muziekfeest met zeer herkenbare Duitse en Nederlandse meezinghits. Er is dit jaar plek voor veel meer biertafels zodat iedereen erbij kan zijn om dit feest van het jaar niet te hoeven missen.

Er zijn optredens van de 50 muzikanten van "Koningin Wilhelmina" met zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goerree. Daarnaast treedt op die Lustigen Moeflons Musikanten. Een populaire feestact met de beste Schlagers, apres ski knallers en oktoberfest hits, gecombineerd met veel enthousiasme en interactie met het publiek.

De Eemsdeltahal wordt volledig ingericht in Duitse sfeer met biertafels, bierpullen, braadworsten etc. Muzikanten en personeel zullen in feestelijke Oktoberfest-kleding zijn gehuld. In de hal komen grote schermen zodat de bekende hits eenvoudig kunnen worden meegezongen. Daarnaast wordt de hal prachtig uitverlicht.

Mis het niet, en reserveer gauw een biertafel.

Alle bezoekers dienen uiterlijk 19.00 uur binnen te zijn.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 6 november 2021 : 16:30 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Toelichting: toegang alleen vanaf 18 jaar; de zitplekken aan biertafels worden verkocht en is de entree voor het Oktoberfest Delfzijl 2021, Biertafels gaan per 4 (EUR 60) of 8 (EUR 120) personen. .

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader