Olav Mol en Jack Plooij - De Formule 1 Show II

10 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Voor de echte Formule 1 fan Sinds Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander ooit Wereldkampioen werd is de belangstelling voor Formule 1 alleen nog maar toegenomen. Het is in populariteit zelfs de snelst groeiende sport in Nederland. En wat maakt volgens echte liefhebbers een F1 wedstrijd comple...

Lees meer

Voor de echte Formule 1 fan
Sinds Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander ooit Wereldkampioen werd is de belangstelling voor Formule 1 alleen nog maar toegenomen. Het is in populariteit zelfs de snelst groeiende sport in Nederland. En wat maakt volgens echte liefhebbers een F1 wedstrijd compleet? Het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij natuurlijk.

Sinds 1991 is Olav Mol commentator bij de GP’s, de laatste jaren bij Ziggo Sport. Er bestaat geen grotere expert op het gebied van F1. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, hij weet het allemaal.

Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de Paddock en interviewt coureurs en teambazen. De twee delen hun passie voor Formule 1 met een nieuwe theatershow en bieden je een exclusief kijkje achter de schermen. Geniet van interessante feiten, leuke anekdotes en geheimen van coureurs.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 10 november 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl