Olav Mol en Jack Plooij - De Race Theatershow

27 oktober, Martiniplaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nu staan Mol en Plooij opnieuw samen in het theater met De Formule 1 Show II om hun passie te delen. De belangstelling voor Formule 1 is snel toegenomen sinds Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander Wereldkampioen werd. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende spor...

Lees meer

Nu staan Mol en Plooij opnieuw samen in het theater met De Formule 1 Show II om hun passie te delen.

De belangstelling voor Formule 1 is snel toegenomen sinds Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander Wereldkampioen werd. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij.

Een duo met passie
Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de Paddock en interviewt coureurs en teambazen.

Kijkje achter de schermen
Nu staan Mol en Plooij opnieuw samen in het theater met De Formule 1 Show II om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 27 oktober 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50
Kinderen : € 29.50 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9727KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 29,50