Oldenhermanns - FCKD!

14 april 2023, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaretduo OLDENHERMANNS, bestaande uit Lize van Olden en Anna Hermanns, duikt in de eerste Nederlandse ‘klimaatcomedy’. Om je groene vingers bij af te likken, want FCKD! is met sterren overladen door pers en publiek. Tot de tanden toe bewapend met humor gaan de dames de strijd aan met global warmi...

Lees meer

Cabaretduo OLDENHERMANNS, bestaande uit Lize van Olden en Anna Hermanns, duikt in de eerste Nederlandse ‘klimaatcomedy’. Om je groene vingers bij af te likken, want FCKD! is met sterren overladen door pers en publiek.

Tot de tanden toe bewapend met humor gaan de dames de strijd aan met global warming. Vanuit ‘Utrecht aan Zee’ 2040 overdenken ze hun zonden. Ze waren toch lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen. Zijn we FCKD!? Hoe moeten ze dit aan hun koters uitleggen?!

Er wordt met lichte paniek gelachen (en gehuild) over wat er ons allemaal te wachten staat. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…! #Typetjes | #Hilarisch | #Pijnlijkherkenbaar

OLDENHERMANNS – bekend van KEKmamaTV – bestaat uit twee ‘fantastische actrices’ (Het Parool). Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op. Ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen…!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 14 april 2023 : 20:15 - 21:45

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Toelichting: incl. koffie/thee voor aanvang.

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART