Oldepop

20 mei, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op vrijdag 20 mei is het weer helemaal feest op het plein, bij de Oldehove in Leeuwarden. Dan vindt namelijk de eerste editie plaats van het gloednieuwe outdoor festival Oldepop, met wel een hele GIGA line up!!   Op het plein zal een prachtig podium verrijzen, een echte eye-catcher. De Topper...

Lees meer

Op vrijdag 20 mei is het weer helemaal feest op het plein, bij de Oldehove in Leeuwarden. Dan vindt namelijk de eerste editie plaats van het gloednieuwe outdoor festival Oldepop, met wel een hele GIGA line up!!
 
Op het plein zal een prachtig podium verrijzen, een echte eye-catcher. De Toppers van de Nederlandse muziek zullen deze avond voorbijkomen en het plein uit zijn dak laten gaan.
 
Wat denk je van Tino Martin, Rene Froger, Jeroen van der Boom, en Waylon met zijn band.. allemaal Toppers op 1 podium in Leeuwarden! Tussen de artiesten door zal de Vétste Band van Friesland, Stageline, hun opwachting maken om het publiek op te warmen voor de volgende artiest.
 
Dit belooft een knaller te worden, deze avond mag je gewoon niet missen!

Het terrein gaat om 17.00 uur open en duurt tot 24 uur in de avond. Kom mooi op tijd, je kunt je auto parkeren onder het evenementen terrein in parkeergarage De Oldehove. Eten en drinken is er meer dan voldoende op het terrein en er zijn kluisjes aanwezig waar je jas en je spulletjes veilig in opgeborgen kunnen worden.
 
Koop je tickets snel en wees verzekerd van een plekje bij dit feest op het plein!

 

Lees minder

Data en tijden

vr 20 mei 2022 : 17:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.45

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN

€ 22,45

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen