Olderock

16 december, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Olderock is hét festival voor de rechtgeaarde rockliefhebber. Deze allereerste editie staat er een fenomenale line-up met 4 top bands! Nazareth Opgericht eind jaren 60 en groot geworden met hun ballad Love Hurts. Elke zichzelf respecterende muzieklieghebber zou op zijn minst 1 album van...

Lees meer

Olderock is hét festival voor de rechtgeaarde rockliefhebber. Deze allereerste editie staat er een fenomenale line-up met 4 top bands!

Nazareth

Opgericht eind jaren 60 en groot geworden met hun ballad Love Hurts. Elke zichzelf respecterende muzieklieghebber zou op zijn minst 1 album van deze Schitse band in de kast hebben moeten staan. Nazareth behoort tot de eerste generatie Hard & Heavy-bands en heeft sinds de oprichting de stijl van hardrock aanzienlijk gekenmerkt, samen met bands als Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep en Black Sabbath.

Robby Valentine

De eerste hitsingle OVER AND OVER AGAIN, een gevoelige piano rock ballad, toont slechts een fractie van zijn muzikale kunnen. In 2015 kwam Valentine ijzersterk voor de dag met het album “Bizarro World”, met daarop de hitsingle “Black Rain”. Dit album werd internationaal opgepikt, met als resultaat dat het in maart 2016 werd gereleased in Engeland en Japan, waar Valentine door de jaren heen mega-populair is gebleven.

Stormbringer

Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! Misschien is Stormbringer wel het beste wat Europa te bieden heeft als het op Deep Purple aankomt.

Naast de doorgewinterde Stan Verbraak , een van de allerbeste rockzangers die ons land ooit heeft gekend (bekend van o.a. Helloïse en Higway Chile), bestaat de band uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder!

MOLSTONE

De Leeuwarder band MOLSTONE staat synoniem voor rock. Dit podiumbeest dat eigen werk moeiteloos weet te combineren met bekende en minder bekende nummers van anderen, is al jaren een graag geziene rockformatie op festivals en in het clubcircuit.

Dans, pogo, stage dive en/of beweeg mee met stevige (blues)rocksongs uit het verleden zoals bijvoorbeeld Deep Purple, Gov’t Mule, Pat Travers en Joe Bonamassa. Dit. Is. Live muziek zoals live muziek bedoeld is!

Lees minder

Links

€ 19,45

Olderock

16 december 2022 - 17.00 uur

Data en tijden

vr 16 december 2022 : 17:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.45

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN

€ 19,45

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen