Oldtimerdag

20 augustus, Centrum in RUINERWOLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eén van de grootste openlucht oldtimerevenementen van Noord en Midden-Nederland. Voor auto's, motoren, tractoren, vrachtwagens, legervoertuigen, solexen, scooters en bromfietsen. Motto: zien en gezien worden De organisatie heeft het motto “zien en gezien worden” hoog in het vaandel. Het gaat om me...

Lees meer

Eén van de grootste openlucht oldtimerevenementen van Noord en Midden-Nederland. Voor auto's, motoren, tractoren, vrachtwagens, legervoertuigen, solexen, scooters en bromfietsen.

Motto: zien en gezien worden
De organisatie heeft het motto “zien en gezien worden” hoog in het vaandel. Het gaat om met liefde en zorg beheerde voertuigen met historische waarde, waarbij het voertuig en zijn beheerder centraal staan. De deelname aan Oldtimerdag kent geen beperkingen in leeftijd van de voertuigen maar in het algemeen wordt de leeftijd van 25 jaar als grens aangehouden. Voor een 40-jarige is een voertuig uit 1976 historie terwijl dit voor een 80-jarige een voertuig uit 1936 kan zijn. Gezien de grote toestroom van oldtimers in voorgaande jaren houdt de commissie voor de voertuigen een minimum leeftijd aan van 25 jaar.

De organisatie streeft naar een ongedwongen en gezellige sfeer wat de basis moet zijn voor een leuke dag, waarbij de deelnemers en het publiek kosteloos en gastvrij ontvangen wordt. Dit alles is bepalend voor het “gezicht” van de Ruinerwoldse Oldtimerdag.

Organisatie
De Stichting Oldtimerdag Ruinerwold bestaande uit een bestuur van 9 personen en is verantwoordelijk voor de voorbereidingen:

sponsoring
parcours
werving deelnemers
werving vrijwilligers
publiciteit
veiligheid en verzorging
deelnemers
Parkeren
omleiding routes enz
Elk jaar is de Oldtimerdag weer op zoek naar iets bijzonders.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 augustus 2022 : vanaf 9:00

Waar is het?

Centrum

7961 AG RUINERWOLD