Onderweg

2 oktober, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Amateurproductie door Dansgroep Unlimited In het leven staat men vaak voor belangrijke keuzes die je moet maken. Jongeren voelen deze druk al op school. Niet alleen moeten ze al keuzes maken voor hun vervolgopleiding, maar houden ze ook rekening met iedereen om hen heen. Wat vinden hun ouders van d...

Lees meer

Amateurproductie door Dansgroep Unlimited

In het leven staat men vaak voor belangrijke keuzes die je moet maken. Jongeren voelen deze druk al op school. Niet alleen moeten ze al keuzes maken voor hun vervolgopleiding, maar houden ze ook rekening met iedereen om hen heen. Wat vinden hun ouders van de keuzes die ze maken? En welke keuzes maken hun vrienden?

14 jongeren van de moderne dansgroep Unlimited vertellen zelf hun verhaal d.m.v. dans. Inspiratie komt uit de choreograaf en de dansers zelf. Zij voelen zich vaak op verschillende manieren gestrest over belangrijke keuzes die ze op jonge leeftijd al moeten maken. Dit alles is vertaald naar een trein. Op het station is het erg belangrijk dat je in de juiste trein stapt, omdat je dan de juiste richting op gaat. Maar welke trein pak je? En met wie ga je? Ga je alleen? En wat gebeurt er als je de trein mist? Eenmaal op het spoor raast hij vooruit totdat hij bij het volgende station is. En dan is de vraag: heb je wel de juiste keuze gemaakt?

De voorstelling 'Onderweg' is geproduceerd door Eijer Producties.

Lees minder

Data en tijden

za 2 oktober 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 13.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl

€ 13,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader