One Moment

15 mei, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dana Winner (zangeres); Nederlandstalige en Engelse pop. Dana Winner reist opnieuw langs de Nederlandse theaters met het theaterconcert ‘One Moment’. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2021. Dana Winner vierde 30 jaar carrière, haar versie van ‘One Moment In Time’ ...

Lees meer

Dana Winner (zangeres); Nederlandstalige en Engelse pop.

Dana Winner reist opnieuw langs de Nederlandse theaters met het theaterconcert ‘One Moment’. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2021.

Dana Winner vierde 30 jaar carrière, haar versie van ‘One Moment In Time’ werd meer dan 100 miljoen keer bekeken en als moeder van een dochter die inmiddels de 22 is gepasseerd, is het hoog tijd voor nieuwe muziek. Op de nieuwe plaat en in dit concert zingt ze over de thema’s die vandaag in het leven van de Belgische zangeres spelen.

Het wordt wederom een emotionele en onvergetelijke avond, waarop vanzelfsprekend ook de grote Nederlandstalige en Engelstalige hits aan bod komen. Dana wordt hierbij begeleid door haar vaste muzikanten.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 29,50