Ongestoord genieten

31 oktober, NH Kerk in HELLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret door Flexwerk Muzikaal Cabaret. Raakt u ook totaal gestoord…..van alle herrie die u hoort? Van de macht der social media? Van alle onrust? Van alle tegenstrijdige berichten? Soms verlang je naar die goede oude tijd. Met schrijvers en artiesten als Annie M.G. Schmidt, Ramses Shaffy, Robert L...

Lees meer

Cabaret door Flexwerk Muzikaal Cabaret.

Raakt u ook totaal gestoord…..van alle herrie die u hoort? Van de macht der social media? Van alle onrust? Van alle tegenstrijdige berichten? Soms verlang je naar die goede oude tijd. Met schrijvers en artiesten als Annie M.G. Schmidt, Ramses Shaffy, Robert Long en Don Quishocking.

Het muzikaal cabaret van Flexwerk stilt dat verlangen. Met hen komt u tot de conclusie dat alles weer goed zal komen. Daartoe overtuigen de muziek en teksten van Nederlandse iconen en de eigen Flexwerken. Geniet van de rijkdom van muziek en cultuur, dicht bij huis.

De plaats waar deze voorstelling het best tot z’n recht komt is natuurlijk de Walfriduskerk in Hellum. Na een lange periode waarin voorstellingen en optredens niet mogelijk waren, kunnen de deuren van de Walfriduskerk daadwerkelijk weer open voor een breed publiek.

Op zondag 31 oktober 2021 vindt daar tussen 15:00-17:00 de voorstelling van Flexwerk plaats.

Van tevoren reserveren is belangrijk. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar helmsterklokkeluider@ziggo.nl. Eventuele vragen kunt u ook via dit mailadres stellen. Bij binnenkomst voor aanvang vragen we u de (verplichte) corona QR-code bij de hand te hebben. De entree bedraagt 12,50 en is inclusief een consumptie. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 31 oktober 2021 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Toelichting: donateurs gratis.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader