ONLY 80s

9 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ben jij een 80's fan in hart en nieren? Of baal jij er juist van dat je deze jaren hebt gemist? Dan is ONLY 80s precies wat jij wilt! De allergrootste tophits en ver daar vandaan. We graven dieper in de muzikale krochten van dit decennium. Je zult je verbazen welke nummers jij al tijden niet meer h...

Lees meer

Ben jij een 80's fan in hart en nieren? Of baal jij er juist van dat je deze jaren hebt gemist? Dan is ONLY 80s precies wat jij wilt!

De allergrootste tophits en ver daar vandaan. We graven dieper in de muzikale krochten van dit decennium. Je zult je verbazen welke nummers jij al tijden niet meer hebt gehoord. Pop, New Wave, Synthpop, Nederpop, Rock, Italo disco, Dance/House, HipHop...als het 80s is dan kan het allemaal voorbij komen. Kijk mee naar de videoclips en visuals en laat je onderdompelen in het beste en foutste wat deze onvergetelijke jaren te bieden heeft.

Dus trek je favoriete 80s/band/artiest T-shirt uit de kast en draag 'm vol trots deze avond. Alles wat neon kleurt is meer dan welkom (dresscode niet verplicht, maar het is zeker sfeerverhogend). De 2 leukste outfits worden beloond. Verras ons met je creativiteit.

Zaal: AA-Security Arena | Leeftijd: 18+

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50

Toelichting: Groepsticket (4 pers.) € 40,- Groepsticket (8 pers.) € 70,-.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111134914.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 12,50