Onzichtbare man

19 september, Rensentheater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door singer-songwriter Jeroen Kramer. In zijn liedjesvoorstelling ‘Onzichtbare Man’ bezingt Jeroen Kramer wat ons allemaal bezighoudt – seks, geld, liefde, ouderdom, het woelige wereldtoneel, de hond en de dood – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op. Zijn repertoire bestaat loute...

Lees meer

Muziektheater door singer-songwriter Jeroen Kramer.

In zijn liedjesvoorstelling ‘Onzichtbare Man’ bezingt Jeroen Kramer wat ons allemaal bezighoudt – seks, geld, liefde, ouderdom, het woelige wereldtoneel, de hond en de dood – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op. Zijn repertoire bestaat louter uit eigen werk, plus een handvol frisse vertalingen van classics als Heard it through the grapevine (‘Ik lees het op de buurt-app’), Heartbreak Hotel (‘Hotel liefdesverdriet)’, en Johnny B. Goode (‘Arie van Zelf’).

Het resultaat is een meeslepende mix van humor, ontroering en muzikaliteit. En wat dat laatste betreft: Jeroen verrast met puik gitaarspel, een veelzijdig stemgeluid en fraaie composities. Trouwens, herkennen we deze Jeroen niet van het Sinterklaasjournaal? Dat zou zo maar kunnen. Maar dit is nu eens geen kinderprogramma – het is Nederpop in zijn puurste vorm: een zanger met een gitaar.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : vanaf 19:00

Prijzen

Volwassenen : € 16.25

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Rensentheater
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN

€ 16,25

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader