Op Hoop fan Segen

17 september t/m 25 september, Openluchttheater in SUWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Openluchttheater Kom mar op! Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren laat niemand onberoerd. Zeker wanneer Kniertje voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon Barend ook naar zee zal sturen. Hun gevecht om te ove...

Lees meer

Openluchttheater Kom mar op!

Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren laat niemand onberoerd. Zeker wanneer Kniertje voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon Barend ook naar zee zal sturen. Hun gevecht om te overleven gebukt onder het harteloze beleid van reder Bos leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald.

Op Hoop fan Segen is het meest gespeelde Nederlandse toneelstuk ter wereld en werd diverse malen verfilmd. Het vissersdrama van Herman Heijermans heeft nog niets aan zeggingskracht ingeboet en zal met hoogwaardig spel en prachtige muziek opnieuw velen laten glimlachen en ontroeren. Op Hoop fan Segen is voor Kom mar op! de opvolger van het met de Gouden Gurbe bekroonde iepenloftspul ‘Oera Linda’.

Over Kom mar op!
Kom mar op! is het toneelgezelschap van Suwâld. Kleinschalig, maar met een hoge productiviteit. Naast het volwassenentoneel heeft Kom mar op! twee enthousiaste jeugdgroepen en organiseert jaarlijks een verhalenavond. In 2018 won Kom mar op! de STAF toanielpriis. In 2019 werd met de voorstelling Oera Linda de Gouden Gurbe voor het beste iepenloftspul gewonnen.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Openluchttheater
Zuiderend 16
9265 LW SUWÂLD

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader