Op Roakeldais: Wereld Cinema Festival

17 juni t/m 26 juni, Huiskamercafé Noorderkerkpad in WARFFUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 17-26 juni: films uit de landen waar de Op Roakeldais-dansgroepen vandaan komen: speelfilms, documentaires, animatiefilms, met hapjes en drankjes. Van vrijdag 17 tot zondag 26 juni vindt voor de allereerste keer het Op Roakeldais Wereldcinema Festival plaats, een samenwerkingsverband tussen Cin...

Lees meer

Van 17-26 juni: films uit de landen waar de Op Roakeldais-dansgroepen vandaan komen: speelfilms, documentaires, animatiefilms, met hapjes en drankjes.

Van vrijdag 17 tot zondag 26 juni vindt voor de allereerste keer het Op Roakeldais Wereldcinema Festival plaats, een samenwerkingsverband tussen Cinema het Hogeland en Op Roakeldais. Op dit festival worden films vertoond uit de landen waar de dansgroepen vandaan komen: speelfilms, documentaires en soms zelfs dansfilms. De films worden voor het Op Roakeldais-festival vertoond in De Huiskamer van Warffum (Noorderkerkpad 13), evenals op zaterdag 25 juni en op zondag 26 juni tijdens het festival ook in de Op Roakeldaishal.
In totaal worden er zeven films gedraaid die mede ingefluisterd zijn door de (vertegenwoordigers) van de dansgroepen. Bij een aantal van deze films zullen een paar dansers aanwezig zijn en vertellen over het gebied waar ze vandaan komen en de culturele context waar de films en de dansen uit ontstaan zijn. Ook worden er kleine lokale en regionale hapjes en drankjes geserveerd. Entree voor deze filmavonden en -middagen is gratis. De dansgroepen die Op Roakeldais dit jaar bezoeken, komen dit jaar uit Chili (Paaseiland), Ecuador, Frankrijk, Hongarije, India, Kenia, Roemenië en Nederland.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 juni 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Huiskamercafé Noorderkerkpad
Noorderkerkpad 13
9989 AL WARFFUM

gratis