Op Verhaal - Aan tafel met Charles Dickens

16 december, Kielzog Theater in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Schuif aan, geniet van je diner en waan je in het Victoriaans Engeland van Charles Dickens. Na het succes van het Dahldiner en Couperus Culinair neemt Op Verhaal je nu mee naar het Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen. Rasverte...

Lees meer

Schuif aan, geniet van je diner en waan je in het Victoriaans Engeland van Charles Dickens. Na het succes van het Dahldiner en Couperus Culinair neemt Op Verhaal je nu mee naar het Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen.

Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen bekende en minder bekende verhalen van Dickens tot leven. Maurits Boreel tovert daarbij een magisch klanklandschap uit zijn Protoon MIDI viool. De kok van dienst zorgt aan de hand van het kookboek ‘Aan Tafel met Charles Dickens’ van Josephine Leeuwenhoek
(My Inner Victorian) voor een smakelijk driegangendiner. Een diner dat op de tafel van Charles Dickens zelf niet zou misstaan.

In december brengen Janneke, Frank en Maurits een speciale wintereditie van dit verteldiner met daarin een paar van de vele kerst- en nieuwjaarsverhalen van Dickens.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 december 2022 : vanaf 19:00

Prijzen

Volwassenen : € 42.50
CJP : € 37.50

Waar is het?

Kielzog Theater
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl

€ 42,50