Open Atelier

6 november, Atelier Geert Schreuder in ONSTWEDDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vanaf februari 2007 stelt kunstschilder Geert Schreuder elke eerste zondag van de maand zijn atelier open voor belangstellende bezoekers. Elke maand toont hij een wisselende selectie van zijn werken. Geïnteresseerden kunnen tijdens deze open atelier zondagen op een laagdrempelige manier de nieuws...

Lees meer

Vanaf februari 2007 stelt kunstschilder Geert Schreuder elke eerste zondag van de maand zijn atelier open voor belangstellende bezoekers.

Elke maand toont hij een wisselende selectie van zijn werken. Geïnteresseerden kunnen tijdens deze open atelier zondagen op een laagdrempelige manier de nieuwste schilderijen bekijken, met de kunstenaar van gedachten wisselen en de recentste ontwikkelingen op de voet volgen.

Geert Schreuder
Kunstschilder Geert Schreuder (Veendam, 1949) woont aan de rand van Onstwedde in Oost-Groningen. Zijn atelier biedt een indrukwekkend wijds uitzicht over de velden en akkers rond zijn huis. Vanuit deze plek maakt Schreuder in acrylverf en olieverf of pen en inkt, van de rechtlijnige Noord-Nederlandse landschappen spannende kleurcomposities, die soms bijna abstract zijn. Af en toe bevinden zich bouwwerken, dieren of mensen in het landschap. Naast vrij werk maakt Geert Schreuder regelmatig werk in opdracht, uiteenlopend van tekeningen ter grootte van een briefkaart tot wandschilderingen van tientallen vierkante meters, zoals wandschilderingen in Voormalig Kamp Westerbork en het klooster Ter Apel. Tevens maakt hij regelmatig illustraties voor allerlei boeken.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 6 november 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Atelier Geert Schreuder
Esweg 9
9591 AZ ONSTWEDDE
0599 331731
www.geertschreuder.nl
kunstschildergeertschreuder@gmail.com

gratis