Open Atelier en Open Tuin

1 augustus, Atelier Kunst en Cursus in BELLINGWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Open Atelier en Open Tuin bij Kunst en Cursus in Bellingwolde. Er is een tentoonstelling te zien van werk van Mieke van Es. Het betreft naast schilderwerken op doek ook ingelijste werken op papier en meer. De meeste werken zijn te koop of te huur. Er is een groot aanbod van kleine kunstwerken met ...

Lees meer

Open Atelier en Open Tuin bij Kunst en Cursus in Bellingwolde.
Er is een tentoonstelling te zien van werk van Mieke van Es. Het betreft naast schilderwerken op doek ook ingelijste werken op papier en meer. De meeste werken zijn te koop of te huur. Er is een groot aanbod van kleine kunstwerken met een kleine prijs en heel veel mooie ansichtkaarten. Men kan ook informatie krijgen over cursussen in tekenen en schilderen die half september zullen starten. Kijk voor meer informatie op de website van Mieke van Es.
De tuin is ingericht met diverse planten, bomen, struiken en dieren. Het is een grotendeels wilde tuin met o.a. gras, kruiden en struiken, bloementuinen, een moestuin, een bostuin, fruitbomen, een hellingtuin en een natuurvijver. Je kunt op verzoek een rondleiding krijgen of zelf op pad gaan. Op diverse zitjes kun je ook rustig genieten met een kopje thee of koffie er bij. Toegang is gratis.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 1 augustus 2021 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Atelier Kunst en Cursus
Oudelaan 13
9695 VP BELLINGWOLDE

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader