Open Atelierroute Westerkwartier

19 juni t/m 20 juni, Diverse locaties in WESTERKWARTIER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

33 deelnemende kunstenaars, verspreid door het hele Westerkwartier, openen de deuren van hun atelier voor het publiek vanaf 11:00-17:00. De organisatie van de atelierroute vindt plaats onder de vleugels van Stichting Uit De Kunst Zuidhorn. Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek. Er zijn d...

Lees meer

33 deelnemende kunstenaars, verspreid door het hele Westerkwartier, openen de deuren van hun atelier voor het publiek vanaf 11:00-17:00. De organisatie van de atelierroute vindt plaats onder de vleugels van Stichting Uit De Kunst Zuidhorn. Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek.

Er zijn drie voorbeeld(fiets)routes opgesteld waarlangs de bezoekers naar de ateliers geleid worden. Mits de corona maatregelen dit toestaan, zullen onderweg op een aantal plekken (muziek)acts te zien zijn en kunnen bezoekers – of toevallige voorbijgangers – een hapje en een drankje nuttigen onder het genot van muziek. In of bij de bibliotheek van Leek zullen in het kader van de Open Atelierroute Workshops voor kinderen te volgen zijn.

Doel van dit evenement is dat de beeldende kunst in het Westerkwartier op een laagdrempelige manier over het voetlicht te brengen en weer perspectief te bieden aan de kunstensector na een zwaar corona jaar.

Daarnaast wil de organisatie dat inwoners van het Westerkwartier (en daarbuiten) weer van kunst en cultuur kunnen genieten. De organisatoren hopen dat de Open Atelierroute de aanzet mag zijn tot een nieuwe traditie om ontmoeting tussen publiek en Westerkwartierder kunstenaars tot stand te brengen.

Meer informatie over de atelierroute en de deelnemende kunstenaars is te vinden op www.uitdekunst-zuidhorn.nl en op de Facebook pagina van Stichting Uit de Kunst.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 19 juni 2021 : 11:00 - 17:00
zo 20 juni 2021 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: et bezoeken van de Open Atelierroute is gratis, maar wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader