Open Ateliers Dwingeloo

14 augustus t/m 15 augustus, Diverse ateliers in DWINGELOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Acht Dwingelose kunstenaars openen de deuren van hun ateliers, zie voor adressen www.openateliersdwingeloo.nl. Open Ateliers Dwingeloo (OAD) opent in juni, juli, augustus en september haar deuren voor publiek. Dit jaar zal er vanwege het coronavirus geen overzichtsexpositie te zien zijn in de St....

Lees meer

Acht Dwingelose kunstenaars openen de deuren van hun ateliers, zie voor adressen www.openateliersdwingeloo.nl.

Open Ateliers Dwingeloo (OAD) opent in juni, juli, augustus en september haar deuren voor publiek. Dit jaar zal er vanwege het coronavirus geen overzichtsexpositie te zien zijn in de St. Nicolaaskerk in Dwingeloo. Maar de 8 deelnemende kunstenaars stellen hun atelier wel open voor publiek in de Open Weekenden van 19-20 juni, 17-18 juli, 14-15 augustus en 18-19 september. Dit jaar is Wessel Bezemer toegevoegd als nieuw lid. De ateliers zijn coronaproof ingericht.
Op zaterdag 19 juni start het eerste open weekend van Open Ateliers Dwingeloo. Die dag zullen de kunstenaars een installatie opbouwen bij de St. Nicolaaskerk, met informatie over de deelnemende kunstenaars. Er zijn vrijwilligers aanwezig om mensen te informeren en het publiek kan een flyer en plattegrond meenemen. Voor kunstliefhebbers de ideale gelegenheid om alvast kennis te maken met creatieve voorproefjes van de diverse kunstenaars.
Routekaart
De ateliers vindt u verspreid over het pittoreske gebied van Dwingeloo. Niet alleen de kunst die u gaat zien, maar ook de inspirerende omgeving maakt een bezoek aan de Open Ateliers de moeite waard. De kunstenaars heten u van harte welkom in hun ateliers en geven u graag een toelichting op hun werk en de gebruikte technieken. De routekaart is te downloaden vanaf de website van Open Ateliers Dwingeloo en verkrijgbaar bij de informatiestand bij de kerk.

Open Ateliers Weekend
Kijk voor meer informatie op openateliersdwingeloo.nl. De diverse ateliers zijn tijdens het Open Ateliers weekend gratis te bezoeken tussen 13.00 - 17.00 uur. Meer informatie over de kunstenaars en de maatregelen die zij treffen in verband met het coronavirus, vindt u op de website van Open Ateliers Dwingeloo.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Diverse ateliers

7991 AM DWINGELOO

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader