Open dag

10 december, Hoofdkantoor Ruiter Machinefabriek in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Er zijn maar weinig bedrijven in Sneek die opgericht zijn in de 19e eeuw en nog steeds ‘alive and kicking’ zijn. En dat ook nog eens in de stad waar het allemaal begon. Dergelijke ondernemingen zijn in de Waterpoortstad op twee handen te tellen. Ruiter Machinefabriek is er één van. Na 148 jaar een...

Lees meer

Er zijn maar weinig bedrijven in Sneek die opgericht zijn in de 19e eeuw en nog steeds ‘alive and kicking’ zijn. En dat ook nog eens in de stad waar het allemaal begon. Dergelijke ondernemingen zijn in de Waterpoortstad op twee handen te tellen. Ruiter Machinefabriek is er één van.

Na 148 jaar een bedrijf dat nog steeds in Sneker (familie)handen is. Er zijn in de loop der jaren al diverse bedrijfsadressen de revue gepasseerd. Begonnen in het hart van de stad, via industrieterrein Houkesloot naar een moderne en gloednieuwe locatie van van ruim 3.800 m² aan de Kolenbranderstraat 2 in Sneek (Bedrijventerrein De Hemmen II). Wij zetten daarom graag in december de deuren open van ons nieuwe bedrijfspand.

Ontwerpen, engineeren, calculeren, bouwen, lassen, reviseren, verspanen, draaien, frezen, onderhouden en samenstellen; we doen het allemaal! Hoe? Kom dan op 10 december tussen 11.00 en 16.00 uur gezellig bij ons langs. Onze medewerkers en een hapje & drankje staan voor je klaar. Tot dan!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 11:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Hoofdkantoor Ruiter Machinefabriek
Kolenbranderstaat 2
8601 VC SNEEK
0657037002
https://ruitersneek.nl/
communicatie@ruitersneek.nl