Open dag

27 augustus, Volkstuinvereniging De Vrije Tijd Tuinders, Westeresch in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 27 augustus wordt de jaarlijks terugkerende open dag van De Vrije Tijd Tuinders in Roden georganiseerd. Sommige mensen komen speciaal voor de spekbonen langs, want "die vind je niet in de supermarkt!”. Verschillende groenten worden de laatste dagen voor de open dag nog geoogst, zoals s...

Lees meer

Op zaterdag 27 augustus wordt de jaarlijks terugkerende open dag van De Vrije Tijd Tuinders in Roden georganiseerd.

Sommige mensen komen speciaal voor de spekbonen langs, want "die vind je niet in de supermarkt!”. Verschillende groenten worden de laatste dagen voor de open dag nog geoogst, zoals snijbonen, rode bieten, prei en pompoenen. Op de tuinen worden verschillende activiteiten georganiseerd naast de welbekende groenteverkoop.

Zo is de IVN ter plekke om het dierenleven uit de sloten van het complex te laten zien aan de kinderen, die tevens een speurtocht kunnen volgen over het terrein. Mocht u geïnteresseerd zijn om volgend jaar ook zelf u groenten en/of fruit te verbouwen, is de open dag een ideale mogelijkheid om eens vrijblijvend rond te neuzen tussen de vele tuinen. Normaal gesproken heeft de vereniging geen wachtlijsten en kan er ieder jaar wel plek worden gemaakt voor nieuwe leden.

De lokale bond van bijenhouders, eveneens gevestigd op hetzelfde complex vlak achter de vlindertuin, verkoopt eigen honing en geeft een kijkje in de bijenstallen. In plaats van het bloemschikken worden er dit jaar tevens zomerse boeketten van de tuin verkocht. U bent van harte welkom zaterdag 27 augustus van 10.00 tot 14.00 uur op de Westeresch 18 naast de Brandweerkazerne in Roden.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 27 augustus 2022 : 10:00 - 14:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis