Open Dag

8 oktober, Het Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Archief- en Documentatiecentrum voor RK Friesland houdt op zaterdag 8 oktober aanstaande weer een Open Dag voor de eigen donateurs, maar tevens zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Er is in het centrum op Grote Dijlakker 12 te Bolsward dan van 13.00 - 16.00 uur gelegenheid om de ...

Lees meer

Het Archief- en Documentatiecentrum voor RK Friesland houdt op zaterdag 8 oktober aanstaande weer een Open Dag voor de eigen donateurs, maar tevens zijn ook andere belangstellenden van harte welkom.

Er is in het centrum op Grote Dijlakker 12 te Bolsward dan van 13.00 - 16.00 uur gelegenheid om de diverse vitrines met devotionalia te komen bezichtigen of om bijvoorbeeld advies te vragen bij het zelf opzetten van een familieonderzoek. Daarnaast is het de moeite waard om te komen kijken naar onder andere de bibliotheek met zo’n zesduizend boeken, de grote bidprentjesverzameling, het religieuzenarchief, de interessante fotocollectie en de honderden religieuze voorwerpen in het depot. Voor de liefhebbers is er keus uit tientallen overtollige boeken om deze voor een zacht prijsje over te nemen. Wie alvast meer wil weten over het “Archief RK Friesland” kan vooraf de uitgebreide website www.archiefrkfriesland.nl raadplegen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 13:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Het Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland
Grote Dijlakker 12
8701 KV BOLSWARD