Open dag

25 september, Hippisch Centrum Eelde in EELDE-PATERSWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kennismaking met de manege, ponyritjes, shows en demonstraties Kom naar de Open Manegedag op Hippisch Centrum Eelde  Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de landeli...

Lees meer

Kennismaking met de manege, ponyritjes, shows en demonstraties

Kom naar de Open Manegedag op Hippisch Centrum Eelde

 Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op Hippisch Centrum Eelde. Van 12.00 tot 16.00 uur openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma, zoals ponyrijden, diverse demonstraties en shows.

Hippisch Centrum Eelde is een 4 sterren manege gevestigd in Eelde-Paterswolde en biedt met plezier manegelessen aan kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen met of zonder ervaring. Met de Open Manegedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

 Nationale sportweek

De Open Manegedagen worden gehouden in de eerste week van de Nationale Sportweek. Deze Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten, iets waar de Open Manegedagen uitstekend op aansluiten. Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedagen kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege.

 Hippisch Centrum Eelde is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

#provinciedrenthe  #frissestarttynaarlo

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 12:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Hippisch Centrum Eelde
Hooiweg 196D
9765 EM EELDE-PATERSWOLDE
06 41238789
www.hippischcentrumeelde.nl
www.facebook.com/hippischcentrumeelde

gratis