Open dag

1 oktober, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Neem een kijkje achter de schermen. Activiteiten Ontdek MartiniPlaza tijdens een rondleiding, neem een kijkje in de keuken, laat je make-up en haar doen in de kleedkamers van de artiesten en geniet van diverse optredens. Op verschillende plaatsen zijn leuke activiteiten en presentaties georganisee...

Lees meer

Neem een kijkje achter de schermen.

Activiteiten
Ontdek MartiniPlaza tijdens een rondleiding, neem een kijkje in de keuken, laat je make-up en haar doen in de kleedkamers van de artiesten en geniet van diverse optredens. Op verschillende plaatsen zijn leuke activiteiten en presentaties georganiseerd voor jong en oud. Bij ontvangst krijgt u een gratis kopje koffie of thee. Bij een van de foodtrucks kunt u terecht voor een hapje en drankje.

Rondleidingen en workshops
Nieuwsgierig naar de kleedkamers van de artiesten? Altijd al willen weten hoe het er achter de coulissen uitziet? Of benieuwd naar de kantoren van de medewerkers van MartiniPlaza? MartiniPlaza organiseert zelf rondleidingen door het hele gebouw, maar natuurlijk kunt u ook zelf uw route uitstippelen. Vrijwel alle ruimten zijn toegankelijk. Daarnaast worden er diverse workshops georganiseerd. Wilt u een rondleiding of een workshop volgen? Dan kunt u zich aanmelden via de website www.martiniplaza.nl/agenda/open-dag.

Goodiebag
Bent u van plan om de open dag te bezoeken? Meld u dan aan via de website en ontvang tijdens de open dag gegarandeerd een goodiebag.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 11:00 - 16:00

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl