Open Dag

18 juni, Paardenmelkerij de Lage Wierde in WIRDUM GN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Open Dag Paardenmelkerij De Lage Wierde - 2000 en 2500 bezoekers Op zaterdag 18 juni 2022 houdt Paardenmelkerij de Lage Wierde uit het Groningse Wirdum haar jaarlijkse Open Dag waarbij het publiek een kijkje achter de schermen kan nemen. Paardenmelk; een natuurproduct met heel bijzondere eigenschap...

Lees meer

Open Dag Paardenmelkerij De Lage Wierde - 2000 en 2500 bezoekers

Op zaterdag 18 juni 2022 houdt Paardenmelkerij de Lage Wierde uit het Groningse Wirdum haar jaarlijkse Open Dag waarbij het publiek een kijkje achter de schermen kan nemen. Paardenmelk; een natuurproduct met heel bijzondere eigenschappen. Zo bevordert paardenmelk de afweer, helpt het bij de opbouw van een goede darmflora van het maag- darmkanaal en heeft het een gunstige invloed op de (gevoelige) huid.

“Ontdek de kracht van paardenmelk!” is het thema van de jaarlijkse open dag van Paardenmelkerij de Lage Wierde. Elk jaar trekt de open dag van De Lage Wierde tussen de 2000 en 2500 bezoekers. Dit zijn onder andere dagjes mensen, wandelaars, fietsers, mensen die speciaal voor de markt/braderie komen, mensen die gek zijn op paarden en mensen die geïnteresseerd zijn in onze paardenmelkproducten. Dit jaar wordt de open dag gehouden op zaterdag 18 juni 2022 van 10:00 tot 16:00 uur. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen van de Paardenmelkerij. De hele dag door zijn er diverse demonstraties, zo wordt er elk uur gemolken en vertoond een hoefsmid zijn kunsten. Naast de presentatie van paardenmelkproducten staan er op het terrein van De Lage Wierde ook dit jaar weer ruim 30 marktkramen met natuur,- en handgemaakte producten, een gezellige terras, LIVE muziek, eet- en drinkgelegenheden en voldoende plezier voor de kinderen zoals een groot springkussen, een meterslange stormbaan, selfies maken met onze paarden en diverse workshops en activiteiten.

Ontdek Wirdum én de kracht van paardenmelk tijdens de Open Dag van Paardenmelkerij De Lage Wierde op ZATERDAG 18 JUNI 2022 van 10:00 tot 16:00 uur. U bent van harte welkom.

GRATIS toegang / GRATIS parkeren en 10% korting op paardenmelkproducten.

Zet zaterdag 18 juni 2022 in je agenda!

Tot dan!

Paardenmelkerij de Lage Wierde.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 juni 2022 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Paardenmelkerij de Lage Wierde
Pruimlaan 4
9917 PL WIRDUM GN
www.dekrachtvan.nl